Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

9 Nørre-Snedevej
Horsens, , 8700
Denmark

+4526289676

Product Design Consultancy

...and Entrepreneurship.

Creos do product design, design strategy, design research and design thinking.

Dit udbytte

Dit udbytte ved mig som ekstern designer

Som ekstern designer kan jeg fungere som en ekstra spiller på holdet. Måske er tiden et issue, måske har du brug for andre kompetencer, eller måske savner du et sæt friske øjne på din idé.
Jeg kan også varetage hele udviklingsprojektet, som projektleder eller hjælpe dig med at sætte holdet, der skal stå for produktudviklingen, og evt. produktionen.

Tre træk, der beskriver min karakter, er disciplin, viljestyrke og punktlighed. Du kan derfor være tryg ved, at tidsplanen og budgettet holder, når du indgår en aftale med mig. Det gør processen simpel, smidig og friktionsfri for dig.

Jeg hjælper f.eks. med at:

 • undersøge, om der er marked for din idé eller dit produkt

 • konceptudvikle 2, 3 eller flere designretninger for dit produkt eller projekt

 • designe og produktudvikle

 • optegne i CAD-system (SolidWorks)

 • 3D-printe synsmodeller/prototyper

 • materialespecificere sammen med dig og din virksomhed

 • gøre dit projekt klar til produktion

 • finde de rigtige samarbejdspartnere til at producere.

Martin kastede sig ind i opgaven med en stor passion og grundighed, og med vores gode og tætte samarbejde har han løst opgaven til perfektion. Jeg har modtaget alt til den aftalte tid og pris, og jeg er fuldt ud tilfreds og overbevist om, at vores nydesignede produkt bliver en stor succes.” Berendsen Textil Service AB, Malmø

Giv mig et kald på 26 28 96 76 og lad os tage en uforpligtende snak.

Giv mig et kald på 26 28 96 76 og lad os tage en uforpligtende snak.

Langtfra kun en skrivebordskriger
Som uddannet civilingeniør i Industriel Design er jeg både kreativ og teknisk. Men jeg er heller ikke bange for selv at gribe fat i stål, træ og plastik. Jeg har over 12 års erfaring som designer, designingeniør, R&D-manager og udviklingschef (heraf med egen virksomhed siden 2013) og forstår fremstillingsprocesser og de praktiske fordele og konsekvenser ved materialernes egenskaber.


Mine særlige kompetencer er:

 • research

 • designtænkning

 • produktdesign

 • produktudvikling

 • designstrategi

 • brugeroplevelse

Bare rolig – budget og tidsplan holder!

Det er vigtigt for mig, du føler dig tilpas og opdateret hele vejen igennem vores samarbejde. Derfor bruger jeg skabelonen herunder som basis for min arbejdsproces med en go/no go efter hver fase. 

Det betyder, at du aldrig forpligter dig til mere end en enkelt fase ad gangen. Du kan derfor nemt bruge andre designere, ingeniører eller udviklere i de andre faser af processen.

Website_How I work The design phases.png

Skabelse er en form for kaos. Alle idéer bliver kastet op i luften. Min force er, at jeg hjælper dig med at gribe dem igen. Jeg består af lige dele kreativitet og struktur. For den opfindsomme hjerne er ikke nok. Du har også brug for at vide, at tidsplanen og budgettet holder.

Se go/no go-arbejdsprocessen her.

Sparring på dit projekt?
Har du en idé i tankerne, og er du klar til at se den folde sig ud? Få en gratis og uforpligtende snak over en kop kaffe eller på Skype om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at gøre idéen virkelig.

Mine priser er absolut i den konkurrencedygtige ende, og du bestemmer selv, om det er på time-, projekt- eller fasebasis.

Aftal et uforpligtende møde på tlf. 26 28 96 76 eller mail martin@creos.dk 


”Working with Martin makes Monday morning seem like Friday afternoon and his passionate approach to solving whatever challenge before him rubs off on his surroundings. His strong analytical skills and his wealth of ideas make Martin an inspiring manager. Martin has a fantastic sense of aesthetics and for creating products that appeal to your eye and your mind.

Mads Busk Larsen, Busk Innovation